Update

Lieve vrienden,

Er is ongelofelijk veel gebeurd de afgelopen weken wat culmineerde in een letterlijke vlucht voor boze Vietnamezen, waarschijnlijk voormalig Viet Cong. Was vanavond toch ook maar even naar het ziekenhuis gegaan in verband met een sfeer op mijn voet. Net mijn eerste anti biotica geslikt, hopelijk komt het goed. Nu lig ik letterlijk op een matje op een gang in een hostel omdat de doorms volzitten. Ik ben blij dat ik ervan kan genieten, want het was de afgelopen dagen best pittig. Maar zoals mijn vriend Sander zo mooi kan zeggen: zonder diepe- geen hoogtepunten. Dus daar trek ik me aan op (of af).
Ik werk inmiddels aan een groot stuk wat ik hopelijk snel met jullie kan delen, maar bovenal heb ik ontzettend veel zin in mijn eerste treinreis morgen van Ho Chi Min naar Hanoi. Ik zal zesendertig uur over rails razen. Hopelijk wordt het wat, want ik heb mijn treintickets van Peking naar Moskou ook al geboekt. Ik zal trouwens stoppen in Ulaan-Bator en Omsk, dat lijkt me wel geinig. Daarover later meer. Nu eerst slapen, morgen klinkt de wekker vroeg.

Slaap lekker en ik mis jullie allemaal best wel, maar ik doe wat ik moet doen – waarom? Geen idee.

Xm

PS ze maakten in het horror hospital een x-ray om zeker te zijn dat er geen glas in zat. Als cadeau kreeg ik de foto mee. Leuk he.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.